Remember me for who I am, not my mistakes.

- Ska fixa mig för att sedan dra ut med Jelena och kanske någon annan.. Vi ses imorgonbitti. ;) 
Gulligt med mor & dotter i one-piece hahah?!



Shoppingen från Gekås!!

- Orkar inte skriva upp alla priser, because honestly I don't remember.. Here you go!!
 
Bindor, bodyspray, schampoon, hårspray, eltandborste, tops, avsminkninsservetter, rengöringskräm, lösögonfransar, parfym, kalender, dry-schampoon, medtagbar mugg, sport-BH;ar, armband, "munk", strumpor, trosor, deos, skjorta, väska, shorts, tröjor, ansiktsmask, presenter (allt på den bilden), one-piece, skinnjacka, skolsaker, ram och klocka!!









Gekås/Ullared med mami!!

- Hej på er!! Kom nyss hem från Ullared, där jag var med min kära mamma. Gick upp way to early (dvs runt halv sju haha) och duschade/gjorde mig redo för en lång dag på Gekås!! :) I just love that place.. Hade det faktiskt mysigt med mamma också, en rolig Gekås-buddy I may say? Shoppade för drygt 2000 kronor, bara jag då, och fick även mamma till att köpa en one-piece som ni får se sen. ;) 
 
Orkar inte berätta så mycket mer men har tusentals bilder att lägga upp på shoppingen wohoo!! Så länge får ni bilder sen dagen. 


Humor.

Jelena här ni hittar mig på - http://www.nattstad.se/jelenasavurdic iaf var inte det jag ville blogga om utan ville bara lägga ut den otroligt gulliga bilden. Det är nämligen så att Eila är tsm med denna 6bomben, visst är han snygg? Kåt som fan HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..