-


Urban Cone – Urban Photograph
Urban Cone – Freak
Dirty Vegas – Changes - Felix Da Housecat Dub
Empire Of The Sun – We Are The People (Wawa Club Remix - UK Edit)
Anna Ternheim – What Have I Done - Familjen Remix
Anna Ternheim – Shoreline - Radio Version
The Red Army Choir – RUSSIAN NATIONAL ANTHEM
Crystal Castles – Crimewave
La Roux – In For The Kill - Skream's Let's Get Ravey remix
Bon Iver – Holocene
Bon Iver – Blood Bank
Hot Chip – Night And Day - 2 Bears feat. Trim remix [full version]
Hot Chip – Motion Sickness


Lunchrast!!

 - Är hemma en snabbis på lunchen nu.. Första gången vi har en hel timmes rast woohoo typ (!!) :) Vädret ser dessvärre ut att klarna upp - vilket inte är så kul för oss sommarjobbare, som förmodligen skulle fått gå hem waaaay earlier ifall det dåliga vädret höll i sig.. :( Anyway så ska jag koka upp lite nudlar och kolla PH, so I'll see ya!! Får se om jag bloggar ikväll för lär antagligen vara borta hela kvällen.

Bild tagen i Köpenhamn på hotellet.. Ser ut att ha hängpattar haha?!

Jobb ii regnet..

- Är hemmma för frukost och ska nu iväg till jobbet. Får förhoppningsvis sluta tidigare pga vädret och kvällen får vi helt enkelt se hur den blir.. Antingen följa med till Ardianas tjejkväll eller ha photoshoot med Jelena!! Dock inte särskilt bra väder för något utav det men men måste stressa till jobbet nu puss :-)

Alltså jag orkar inte haha.. Blogg.se = nästa Bolibompa?!


We're living in a world where the truth doesn't exist in public and where we learn to restrict ourselves after what sounds good'

- Heeej på er!! Jelena klagade över mina "tråkiga" inlägg om vad jag hade för filmtips och mina tankar/åsikter, vilket jag personligen tycker är the most amusing thing to read about but however.. 
 
Kan blogga lite om gårdagen. - Började dagen med.. Det är nästan hemskt att säga det men minns barely my latest days just because it's summer you know. Tror vilket som att Jelena drog hem rätt tidigt på morgonen och därefter så åkte mamma och jag till Michael, min låtsaspappa, för att äta lite god mat där!! - Eftersom att Arian finally kommit hem från Kosovo så träffade jag och Jelena honom, Freitty, Fraidoon, Stefan och Dennis för en återträff efter att vi solat solarium. Hade verkligen saknat grabben haha, dock var han knappast brunare i ansiktet än mig.. ;) Jaja, alltid lika kul med vårt kill-crew. :love: Måste säga att vi har det som roligast med killar..? - Kanske beror på våra manliga sidor, but well, I just love those guys and how we're together. 
 
- Dagen idag då? - Jag vill knappast dra upp den då jag bara jobbat i sisådär 8-9 timmar.. Det är sällskapet som avgör det hela - vilket har inneburit 4 ytterst sega dagar för min del. :( It's just to remind yourself that you're a true fighter (!!)
 

Goodbye Sweden..

- Denna mannen gör ett seriöst ämne till något komiskt, vilket gör det "hörbart" för de personer som inte orkar lyssna på långa föredrag heller haha. ;) Fick videon utav Stefan och måste säga att jag dessvärre håller med denna mannen. What do you think? :question:


Filmtips!!

- Vill ni ha filmtips? Kolla gärna in mina filmrecensioner som jag inte kan säga är annat än noggrant skrivna på djupet. Jag har precis som alla andra brister - men min skrivförmåga är inte en utav de!! :) Lite synd bara att jag tagit bort alla mina gamla bloggar där jag hade tusentals recensioner.. Här får ni dessutom ett kopierat inlägg från den gamla bloggen nedan. ;) 
http://byejjs.blogg.se/category/filmer-serier.html
  1. Sagan om ringen * 3!! - Det är något med dessa idylliska landskap, påhittade figurer, fullsmäckade händelseföljder, fantasifulla historier och frihetssökande agerande.. Jag är bara totalkär i de här filmerna som man kan drömma sig bort i och förundras över gång på gång. :love: Aragon, dvärgen och Legolas är lätt mina absoluta favoriter!! Helt enkelt den perfekta trion som alltid triggar igång varandra lika mycket haha.. Can't really explain why, but I got a predilection for these movies. 

  2. American Gangster. - Vad är det som gör så att "the bad one" always seems more interesting to follow? I denna filmen hejar jag minst sagt på den såkallade "Frank Lucas" - knarkkungen, som faktiskt existerat i verkligheten också. Denzel Washington spelar rollen med bravur och man blir ju totalt taggad på hans genialiska undanflykter och självsäkra attityd!! ;) 

  3. Heat. - Ja, detta är ännu en "gangster-film" som man bara har lust att dö för the gangster itself!! Goooosh, jag är helsåld på sådana genomtänkta, genialiska filmer med en otroligt självsäker bad guy as the main-character.. Tipsa gärna på här nedan!! (Dock kan jag redan nu säga att slutet förstör hela filmen och min syn på Robert De Niros karaktär..)

    Ja, except my top 3-list så finns det självfallet fler favoriter som jag dock inte riktigt kan sätta ordningsföljd på haha.. Jag kan innerligt rekommendera Warrior, The Shawshank Redemption, The Notebook, The Green Mile, Titanic, Twilight-filmerna, Schindler's list, Harry Potter-filmerna, Water for Elephants, The Prestige, Ocean's Eleven, Blood Diamond, Avatar, Brokeback Mountain, War horse ooooooosv.. Finns tusentals och har säkert glömt ett flertal - som ni ser är jag dock inte för komedier. :)

Svar på tal från min gamla blogg!!

- Kunde helt enkelt inte låta dessa kommentarer stå osvarade so HERE YOU GO (!!) Blir sjukt irriterad när folk snackar utan bakgrundsfakta - för dessa personer vet nooooothing about my life. :mad: Anyway, kanske inte bästa starten på bloggen men ja, kommentarerna fick jag iallafall till ett inlägg där jag var otroligt lack på min mamma pga olika skäl och visserligen överdrev en aningen i inlägget för er som undrar. :) 

"Kortfattad" presentation!!

- Hey guys!! Helt ny blogg och mitt första inlägg här. :) Vet inte huuuur många sådana här inlägg jag fått skriva genom tiderna haha.. Well, kommer en "kortfattad" presentation nedan. 
 
Mitt namn är Eila Linnea Johansson och jag är en 16-årig brud, bosatt strax utanför Halmstad city!! - Jag bor med min ensamstående mamma och förutom min mamma så är min föredetta låtsaspappa, Michael, den ända som jag verkligen uppskattar bland mina släktingar/familjemedlemmar.. - Den 15 Juni, gick jag ut Östergårdsskolan och skiljdes från min underbara klass för att nu till hösten gå på IB (International Baccalauroute) - på Sannarpsgymnasiet. :) Jag satsar högt när det gäller min framtid och hoppas på högskola i London, för att plugga till utrikeskorrespondent efter studenten. 
 
- Mitt liv idag går ut på att umgås med mina guldvärda vänner och göra absolut allt & inget med de. Jelena är min absoluta bästa vän som för mig inte bara är en bästa vän, utan min andra halva - uppriktigt sagt. Kan nästan säga att jag inte har något annat liv än mitt sociala haha..? - Dvs inga speciella intressen pga min extrema lathet och ointresse hah.. ;) Till hösten är jag redo för att plugga fullt ut och just nu skriver jag som en galning - för att jag för en gångs skull inte orkar skriva långa texter som innefattar mycket.. - Förklarar väl en del om mig som person då jag är analyserande, logisk, allt annat än kortfattad, rik på åsikter, lättlärd, omtänksam mot mina nära och kära, negativ i vissa fall - men i slutändan en sann realist, reserverad in some cases - men ibland hur öppen som helst, rolig och glad ibland men kan även vara trött och tystlåten.. Ja, kan sammafatta mig själv som en ganska så komplicerad typ då jag har väldigt olika uppfattning och attityd mot olika personer beroende på en hel del faktorer haha!! Skulle ta åratal att presentera mig själv efter mitt vanliga brinnande för långa texter och med mig som mittpunkt haha.. (Okej, det där skulle inte låta egocentriskt utan snarare en pik till att jag är otroligt mångsidig i slutändan..? Tror jag.) Hoppas ni fortsätter läsa min blogg. :)